Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Lakóház gyulladt ki Pátkán Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. június 02.

ImageÉgő családi házhoz riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Pátkán a Kossuth Lajos utcában egy 5x10 méteres ház tetőszerkezete és több helyisége égett. A tűzoltók kiérkezésekor felrobbant egy 11,5 kilogrammos PB-gázpalack. A detonáció a bejárati ajtó melletti ablak előtt álló tűzoltók hátralökte. A robbanásban a tűzoltóknak nem esett bajuk. Az épületben senki sem tartózkodott. A tűzben a ház tetőszerkezete teljesen megsemmisült.

Tovább...
 
Betörtek a Rác-templomba Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 31.

Ikonokat és kelyheket vittek el ismeretlen tettesek - akik betörtek a székesfehérvári Rác-templomba. A templom a 18. század 30-as éveiben épült, mai homlokzatát és belső berendezését pedig 1771-ben kapta. Különleges értékeit a kupolákat, és a falakat díszítő bizánci jellegű falfestmények jelentik, valamint a rokokó ikonosztáz és a Máriát ábrázoló, 15. századi ikon.

 
Szarvast gázolt egy autó a 81-es főúton Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. május 24.

ImageKözlekedési balesetről érkezett bejelentés a székesfehérvári tűzoltóság ügyeletére. A jelzés szerint a 81-es főúton, a 13-as kilométernél egy szarvas és egy személygépkocsi ütközött. Az esethez a tűzoltók egy gépjárműfecskendővel és a műszaki mentőszerrel vonultak. A főút magyaralmást elkerülő szakaszán egy Toyota Yaris elgázolt egy szarvast.

Tovább...
 
Nyaraló kapott lángra Gárdonyban Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. május 22.

ImageKigyulladt egy nyaraló  Gárdonyban. A Ponty és a Keszeg utca sarkán lévő, körülbelül 4x4 méteres épületben bútorok és ruhaneműk égtek. Az esethez a tűzoltók két gépjárműfecskendővel vonultak, s a lángok terjedését perceken belül sikerült megfékezniük. Személyi sérülés nem történt.

Tovább...
 
Melléképület égett Sárszentmihályon Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. május 20.

ImageCsaládi ház melléképülete gyulladt ki Sárszentmihályon. A tűzoltók két gépjárműfecskendővel és a vízszállítóval vonultak a káresethez. A Május 1. utcában egy családi ház mögött lévő melléképület körülbelül 15 négyzetméteres része égett. A tűzben egy idős férfi könnyebb égési sérüléseket szenvedett.

Tovább...
 
Tűz az Attila utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. május 18.

ImageCsaládi ház égő tetőszerkezetéhez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat hétfőn kora délelőtt. Székesfehérváron az Attila utcában egy családi ház előtetője és az épület melletti farakás égett. A ház füsttel telítődött. A tűzoltók gyors beavatkozásának köszönhetően a lángok a lakrészre és a családi ház tetőszerkezetére nem terjedtek át, és az épület mögött ketrecben lévő nyulakat is sikerült megmenteni a tűztől. Személyi sérülés nem történt.

Tovább...
 
Szalagkorlatnak ütközött egy Honda a 8-ason Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. május 15.

ImageEgy autó a szalagkorlatnak ütközött, egy másik a mezőre hajtott a 8-as főúton. A Csórt elkerülő szakaszán a Veszprém felől Székesfehérvár felé haladó Honda Civic a belső szalagkorlátnak ütközött. Az autóból egy műanyagkanna átrepült a szemközti sávba, ahol az éppen ott haladó Renault 5-ös személygépkocsira esett. A Renault az árokba hajtott, és az úttól körülbelül 30 méterre a mezőn állt meg. A tűzoltók áramtalanították a járműveket.

Tovább...
 
Baleset Iszkaszentgyörgy felé Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. május 14.

ImageÖsszeütközött két személygépkocsi kedden délután Székesfehérvár és Iszkaszentgyörgy között. A tűzoltók egy gépjárműfecskendővel és a műszaki mentőszerrel vonultak az esethez. A helyszínen egy Suzuki Swift és egy Opel Meriva ütközött, a Suzuki ráhajtott a buszmegálló melletti földkupacra. Az autóban ülő idős férfit a mentők az elsődleges adatok szerint súlyos, egy idős nőt könnyebb sérülésekkel szállították kórházba.

Tovább...
 
Hármas karambol az Új Csóri úton Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. május 11.

ImageMikrobusz és két személygépkocsi ütközött össze ma reggel a 8-as főút Székesfehérvárra bevezető szakaszán. Az Új Csóri úton egy Renault Traffic mikrobusz, egy Mercedes E270-es és egy Citroën Xsara ütközött. A Citroën keresztbe fordult az úton. A helyszínre elsőként két gépjárműfecskendővel és a műszaki mentőszerrel kiérkező tűzoltók áramtalanították a járműveket. A mentők három sérültet szállítottak kórházba. A mentés idején teljes útzár volt a 8-as főút ezen szakaszán.

Tovább...
 
Négyes karambol a 62-es főúton Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. május 09.

ImageTeherautó és három személygépkocsi ütközött pénteken délután a 62-es főúton. A székesfehérvári tűzoltók két gépjárműfecskendővel és a daruval vonultak a balesethez. Az egyik személygépkocsi vezetője a roncsok közé szorult. A súlyosan sérült férfit a tűzoltók szabadították ki. A mentők még három könnyebb sérültet szállítottak kórházba.

Tovább...
 
Terepjáróval ütközött egy autó a Mártírok útján Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2009. május 04.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Székesfehérváron a Mártírok útján a Zrínyi utca kereszteződésének közelében egy Nissan Navara terepjáró és egy Volkswagen Passat személygépkocsi ütközött frontálisan. A tűzoltók két gépjárműfecskendővel és a műszaki mentőszerrel vonultak a helyszínre.

Tovább...
 
<< Első < Előző 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1904 - 1914 / 2094